Hlavní obsah
Článek

Již včera Super.cz informoval o nové přítelkyni prince Harryho Florence Brudenell-Bruce a jejích předcích modré krve. Mezi její příbuzné patří například sedmý Hrabě z Cardiganu James Thomas Brudenell, který je zároveň jedním z nejznámějších britských válečných hrdinů. Jenže tady spojitost mezi Harrym a překrásnou Florence nekončí. Nyní se přišlo i na to, že jsou vzdálenými příbuznými, a to bratrancem a sestřenicí.

Dvojice se však již nemusí obávat. Žádné protizákonné činnosti se rozhodně nedopouštějí, jelikož jejich příbuzenský vztah je až „z osmého kolene“. Podobně na tom však byla dokonce i druhá manželka prince Charlese Camilla, jejíž rodokmen také ukázal, že v 18. století měla v rodině stejného šlechtice. To znamená, že Florence od Harryho dělí osm generací, ale od princezny Diany a Camilly již pouze sedm.

Společným jmenovatelem všech zmiňovaných osob je aristokrat a ctihodný Sir Edward Walpole, syn britského prvního premiéra Sira Roberta Walpole. Edward, který zemřel v roce 1784, měl dceru Mariu, která se provdala do královské rodiny.

„Florence je tak obklopena modrou krví, že by s ní byla spojena i bez pozornosti prince Harryho. To znamená, že kdyby ji někdy princ provedl svatební uličkou, spojil by tak královský řetěz,“ nechal se slyšet zdroj blízký královské rodině.

Reklama

Další články

Načítám