Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) má v tuto chvíli již nová prsa. Včera ve večerních hodinách jí na pražské klinice vymodelovali menší trojky a nyní se zpěvačka zotavuje. "Mám pocit, jako by mě přes hrudník přejel kamión. Bolest není tak šílená, ale blbě se mi dýchá," řekla Super.cz Míša.

Proč se zpěvačka rozhodla pro plastiku prsou? "Nebyla jsem nespokojená, ale spíš okolí mě k tomu dovedlo. Když mi začaly přicházet role sexy samic a zjistila jsem, že když nahoře vypadám spíš jako patnáctka, tak se to blbě hraje, definitivně jsem se rozhodla," prozrazuje Míša, která rozhodně nechce být silikonovou sexbombou.

"Nechávám to na panu doktorovi. Domluvili jsme se na menších trojkách, kulatých implantátech, aby to vypadalo přirozeně. Jestli to bude trošku víc, nebo méně, to se rozhodne pan doktor Libor Kment až na sále," vysvětluje Míša. "Abych vyvážila to své krásné pozadí, potřebovala bych tak pětky," dodala se smíchem Míša, kterou jsme zpovídali zhruba hodinu před operací.

"Mám strach. Protože tady mám novináře, nedostala jsem ani žádné léky na uklidnění, abych neblábolila. Když mě sem vezli rodiče, tak jsem si připadala, jako když mě vezou na letiště. Já se strašně bojím létání. Bylo mi úplně stejně špatně. Už si říkám, aby mě uspali, já se probudila a bylo všechno v pohodě," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám