Hlavní obsah
Článek

Je jen jediná věc, které muzikálová zpěvačka Hana Křížková (66) ve svém životě lituje. A to jsou vztahy a zejména to, že nestihla mít dítě, dokud mohla. Teď žije sama, ale nestěžuje si. Má prý skvělé přátele, práci, kterou má ráda, a momentálně je i zdravotně v pořádku.

"Mám umělé koleno a umělou kyčel. Takže mám dvě endoprotézy. Ale po operacích jsem se, musím zaklepat, dala vždycky i s rehabilitacemi za tři měsíce dohromady a mohla jsem se vrátit na pódium," vyprávěla zpěvačka, která vystupovala snad v pětadvaceti muzikálových produkcích.

To, že ale svoji práci vždy upřednostňovala před soukromím, ji zpětně mrzí. "Měla jsem tři dlouhodobé vztahy, ale nikdy to nevyšlo. Jednou kvůli mně a mému povolání, kterému jsem dávala přednost. Měla jsem pocit, že mi něco uteče, když budu mít rodinu a děti. Teď už vím, že to byl nesmysl," svěřila.

"A dvakrát jsem svoje protějšky načapala v situaci, která mne jako žárlivého zrozence znamení Lva nenechala v klidu. A ukončila jsem to. Pak bylo pár nepodstatných vztahů a v devětatřiceti jsem onemocněla rakovinou. Najednou jsem nemohla mít děti a uvědomila si, jak jsem byla pitomá, že jsem svoje zaměstnání upřednostňovala. Ale to vím až teď. Proto i svým mladým kolegyním říkám: ‚Jděte do toho, protože v životě se může stát cokoliv a pak je pozdě bycha honiti,‘ " uzavřela na oslavě svých sedmapadesátých narozenin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám