Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Dáma na fotce se nedávno opět pochlubila výstavní postavičkou v bikinách. Nemaká na sobě jen v plné sezóně, kdy je na očích veřejnosti nejvíc. Šunky si neválí ani o prázdninách, kdy má více volna a cíleně lenoší. Víte, o koho jde?

Letošní léto tráví Petra Janů (71) z velké části na milované chalupě, kde vyváří kamarádům, medituje, chodí na houby a své tělo, které by jí mohly závidět zpěvačky mnohem mladších ročníků, trápí na čerstvém vzduchu.

„Pravidelně se snažím cvičit sestavu cviků pilates, což mi zabere takových pětapadesát minut. K tomu cvičím ještě speciální cviky s gumou na horní polovinu těla, což je na dalších patnáct minut. A celý cyklus se snažím provádět aspoň třikrát týdně,“ přiznala Petra své fígle, kterými se snaží svou tělesnou schránku udržovat pohromadě.

S koncem prázdnin Petru však čekají další vystoupení a příprava na velkolepé podzimní turné s Věrou Špinarovou. „Začínáme 9. listopadu v Brně a končíme 18. prosince v Ostravě. No a v pražské Lucerně máme pro jistotu koncerty hned dva - 10. a 11. prosince. Kromě našich hitů se můžete těšit i na několik společných bonbónků. Snad už můžu prozradit, že na velké finále jsme si půjčily jednu hitovku od Tiny Turner,“ uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám