Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes v jedenáct hodin dopoledne přistálo na Letišti Václava Havla letadlo s jistým krasavcem, který se může označit za nejkrásnějšího muže planety. José Anmer Paredes dorazil do České republiky ze Singapuru primárně kvůli pátečnímu finále Muže roku, kde bude dekorovat vítěze.

Čtyřiadvacetiletý držitel titulu Mister International 2013 se v Čechách zdrží do pondělí a finále soutěže v mužské kráse tedy pochopitelně nebude jeho jediná aktivita. José hodlá navštívit Pražský hrad, hrad Křivoklát a navštíví mimo jiné třeba domov důchodců v Náchodě. „Těším se na to, že uvidím památky a ochutnám české pivo," svěřil se po svém příletu Super.cz Paredes.

Pokud se vám, milé čtenářky, uhrančivý Venezuelan zalíbil, tak si raději nechte zajít chuť. José má už delší dobu přítelkyni a je jí prý oddaně věrný. Organizátoři soutěže Miss International mu dokonce udělili výjimku a partnerku mu povolili oficiálně. Obvykle se totiž vítězové soutěže upíšou ve smlouvě k tomu, že rok od svého zvolení nesmějí mít vážný vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám