Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zase to Mexiko! Kim Kardashian (43) se tam letos vydala už poněkolikáté a ani tentokrát to nezapomněla řádně zdokumentovat. Na oko ale nejslavnější reality hvězda současnosti udělala, že se vlastně fotit vůbec nechtěla. K fotce, kde se rozvaluje v dost nepřirozené pozici na lehátku, totiž připsala: „Nechte mě spát.“

Kardashian možná potřebovala dospat ranní vstávání, díky kterému pořídila pár snímků východu slunce a svým příznivcům na Instagramu s nimi popřála hezké ráno. Kim však sdílela i další fotografii s copánky na hlavě. Na dovolené tentokrát nejspíš chybí Kimin manžel Kanye West, o němž se šušká, že pro svou vyvolenou chystá vskutku pompézní překvapení.

Podle bulvárního tisku The National Enquirer rapper hodlá vystavět pro matku své dcery North katedrálu, která by se měla podobat slavnému chrámu Sagrada Família v Barceloně, který začal koncem 19. století stavět slavný katalánský architekt Antoni Gaudí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám