Hlavní obsah
Článek

Mladičká zpěvačka Monika Bagárová (29) by měla být na pozoru. Její přítel a v současnosti jeden z nejžádanějších mužů Ben Cristovao (36) dostal totiž nabídku snů. Stal se z něj moderátor lifestylové stanice Fashion TV. To by nebyl pro Moniku zas tak velký problém, pokud by to pro Bena neznamenalo, že bude každý den spolupracovat s kráskami Nikol Moravcovou, Miss Universe Slovenska 2009 Denisou Mendrejovou, Hankou Svobodovou a Vicemiss Slovensko 2009 Soňou Skoncovou.

Vztah půvabného páru českého showbyznysu Bena Cristovaa a Moniky Bagárové projde první těžkou zkouškou. Reportérům Super.cz se totiž podařilo zjistit, že Benovým každodenním chlebem bude spolupráce se čtyřmi špičkovými modelkami. „Ano, je to pravda. Ben bude od podzimu naším novým moderátorem a zařadí se tak do našeho týmu,“ svěřil se Super.cz zdroj z televize.

Na středeční módní přehlídce této stanice bylo vidět, že se dívky na mladého krasavce opravdu těší. Hned po jeho příchodu se na něj všechny čtyři vrhly a bojovaly o jeho pozornost. Jediné, co může Moniku uklidňovat je fakt, že s Benem do televize nastoupí i muž s neodolatelným úsměvem, hezounek Thomas Puskailer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám