Hlavní obsah
Článek

Fotografy stále obletovaná Pippa Middleton (40) se v poslední době téměř vůbec neobjevovala po boku svého přítele Alexe Loudona (30). Naopak. Několikrát byla spatřena v doprovodu bývalého milence George Percyho. Právě to vyvolalo vlnu spekulací, že vztah krásné sestry vévodkyně z Cambridge a třicetiletého bankéře je u konce. Teď je vše jinak. Pár si vyrazil ruku v ruce na Wimbledon. Alex svou Pippu v sexy červených šatech, v nichž byla vidět její jizva na noze, dokonce pyšně objal kolem ramen.

Pohledný mladý pár vyrazil ještě s matkou Pippy Carole na Wimbledon, kde se před pár dny ukázal i princ William (41) se svou Kate. Oba tehdy usedali do královské lóže za velkých ovací publika. Včera si trojice ve složení Pippa, Alex a Carole vychutnávala napínavý zápas Švýcara Rogera Federera a Francouze Jo-Wilfrieda Tsonga.

Pippa se tak po delší době ukázala s přítelem. A to jen krátce poté, co princ Harry přiznal, že má novou přítelkyni. Stala se jí pětadvacetiletá anglická modelka Florence Brudenell-Bruce, která se díky své dokonalé postavě věnuje převážně focení spodního prádla a plavek. Spojení obou princů se sestrami Middletonovými se tak s největší pravděpodobností konat nebude.

Alex Loudon je zřejmě velice tolerantní muž. Překousnul totiž i médii propíraný květnový výlet do Madridu své partnerky Pippy s jejím expřítelem Georgem Percym a několik jejich následných schůzek. Mladší ze sester Middletonových však stále tvrdí, že jsou s Percym pouze přátelé.

Reklama

Další články

Načítám