Hlavní obsah
Článek

Finalistky soutěže Miss Face mají za sebou soustředění, kde je čekala pořádná dřina ve fitku a také hodina mluvy s moderátorkou Lenkou Vacvalovou. A protože je známé, že missky mají rády hokejisty a hokejisti mají rádi vítězky soutěží krásy, pořadatelé připravili pro krásky i setkání s hokejisty pražské Sparty.

"Holky si ve fitku zamakaly s trenérem, který jim dal cenné rady, jak před finále ještě zapracovat na postavě, a poté měly hodinu rétoriky s Lenkou Vacvalovou. Nacvičovaly s ní mluvení pro finálový večer, aby věděly, jak se správně vyjadřovat," řekla Super.cz ředitelka soutěže, modelka Taťána Makarenko (34). Otázkou je, co mohla české krásky Lenka Vacvalová, která je v moderování v podstatě začátečnice, a navíc je Slovenka, naučit...

Poučné pro krásky ale rozhodně bylo setkání s hokejisty. Taťána pro finalistky připravila ve Žlutých lázních společnou jízdu na kolečkových bruslích, při plážovém volejbalu si je hokejisté pak mohli prohlédnout v plavkách. Tak která z krásek skončí v náruči některé svalnaté 'hokejky'?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám