Hlavní obsah
Článek

Na sexuální zkušenost, kterou prožila s oscarovým režisérem Quentinem Tarantinem (48), zřejmě nikdy nezapomene indická dívka. Neuvěřitelný příběh by zřejmě zůstal navždy utajen, kdyby se jej mladičká Beejoli nerozhodla sepsat a rozeslat e-mailem několika kamarádkám. Jakmile se šokující svědectví dostalo do rukou redaktorů serveru The Blemish, bylo rozhodnuto o tom, že Tarantino bude mít pořádnou ostudu.

Co se vlastně stalo? Beejoli se nechala přemluvit kamarádkami, aby ve středu 1. června vyrazila v Beverly Hills na večírek, kde měli být i hráči baseballového klubu New York Yankees. Ti sice opravdu přišli, ale pro dívku se večírek vyvíjel bídně. Tedy až do chvíle, kdy vstoupil Quentin Tarantino s hercem a zpěvákem Jamie Foxxem.

„Další dva lidé na téhle párty, kteří na mě úplně kašlou,“ pomyslela si Beejoli. Jak se později ukázalo, měla pravdu jen z poloviny. „O hodinu později jsem si šla nalít drink a najednou jsem zjistila, že bledý vysoký chlápek, který mi do sklenice nalil pomerančový džus, není nikdo jiný než on - Quentin Tarantino,“ napsala.

„Jsem si jistá, že vám to říká každý, ale strašně jsem milovala váš film Gauneři,“ řekla slavnému režisérovi. Ten se rozesmál, dívce poděkoval a vyměnili si pár zdvořilostních frází.

Nejvíce ale Beejoli u Tarantina zabodovala, když úplně zkritizovala jeho chloubu - kasovní trhák Kill Bill. „Říkáš, co si myslíš a to se mi líbí,“ reagoval překvapený Tarantino.

Pak už to šlo ráz na ráz. „V tu chvíli mi Quentin rukou obejmul boky a já jsem najednou zjistila, že mě objímá Quentin Tarantino. Mé čtyři kamarádky na mě zíraly, jako by mi narostla druhá hlava,“ popsala dívka.

Pak si režisér povídal s ní i s kamarádkami. Líbali se, procházeli se, popíjeli, zase se muchlovali. „Věřte mi, když říkám, že se nevychloubám. Viděli jste nějakou aktuální fotku Quentina Tarantina?“ položila Beejoli řečnickou otázku, čímž dala najevo, co si myslí o režisérově vzhledu.

„Když jsme se tak veřejně muchlovali, přišel Jamie Foxx a aniž by si mě vůbec povšiml, řekl: Quentine, jsi připravený vyrazit? Tarantino se na mě podíval a prohlásil: Chceš jet ke mně domů?“ vypráví dívka a po chvíli už seděla ve velkém SUV a mířila k režisérovi.

„Poté, co jsme vešli do domu, Jamie Foxx se svou přítelkyní odjel (chtěla jsem se s ním rozloučit, ale ani se na mě nepodíval),“ napsala. Beejoli tak s Tarantinem osaměla v jeho soukromém baru.

„Spatřila jsem automat na fotky a hned mi došlo, že se s ním musím vyfotit, abych přinejmenším mohla dokázat, že se to skutečně stalo. Udělali jsme několik dobrých snímků, které jsem pak okamžitě pohřbila na dně své kabelky ze strachu, že mi je vezme,“ vypráví.

Pak si dlouze povídali o filmech. Tedy do chvíle, kdy Quentin navrhl, aby šli do postele. „V tu chvíli jsem začala opravdu panikařit,“ svěřila se Beejoli. Snažila se to co nejvíce oddálit, ale uvědomovala si, že to tak nepůjde pořád.

„Pokračovali jsme v muchlování, když jsem zjistila, že se mu v kalhotách začíná dít to, čemu jsem se chtěla vyhnout, neboť Quentin Tarantino má ten nejodpudivější penis, jaký jsem kdy viděla (krátký, tlustý a vypadal jako ořech). Kluci, všechny ty plátky pro mladé, které tvrdí, že každá velikost a tvar jsou normální, lžou,“ napsala.

„Zrovna když jsem omdlívala z toho, že se schyluje k sexu, naklonil se a řekl: Hej..,“ vypráví dívka, která se v popisu nevyhýbala žádnému detailu.

„Znám tato ‚hej‘. To je přesně to ‚Hej, mám si vzít kondom?‘. ‚Hej‘, které doprovází dvacet minut neuspokojivého sexu. Když jsem se rychle snažila vymyslet, jak z toho ven, uslyšela jsem něco, co je bezpochyby nejpodivnější otázka v celém mém životě,“ svěřuje se Beejoli.

„Můžu cucat tvůj prst u nohy a dělat si to při tom?“ zeptal se režisér. Uznala, že Tarantinova sexuální posedlost nohama je veřejným tajemstvím. Přesto ji to ale šokovalo. „Navíc nemám ráda netradiční sexuální praktiky. Perverzní už je pro mě to, když to dělám s hlavou v nohách postele místo na polštáři. Jednou se mě někdo snažil přemluvit do trojky a pak jsem hodinu brečela,“ svěřila se.

„Zoufalá doba si ale vyžaduje zoufalé činy a mně došlo, že tohle může být má propustka z vězení. Po dohadování o tom, jakým způsobem se budu onanie účastnit já, jsem s nechutí souhlasila. Tím začalo nejdivnějších deset minut mého života. Moje noha se mazlila s oscarovým režisérem, zatímco on sám se uspokojoval,“ tvrdí Beejoli.

„Abych řekla pravdu, nebylo to tak špatné. Nemusela jsem nic dělat (což je pro mě důležité, protože v posteli bezpochyby nikdo línější než já není), žádné tělní tekutiny na mně naštěstí nepřistály a jak jsem doufala, šel hned poté spát,“ napsala.

Ráno Beejoli prohrabala Quentinovy věci a vzala si jeho e-mailovou adresu. „Ještě jednou to provedl s mou nohou (tentokrát už se ale nezeptal, což jsem považovala za drzost) a pak mě odvezl zpět do bytu mé kamarádky Nicki. Tím to skončilo,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám