Hlavní obsah
Článek

V Uhříněvsi panuje zase zkažená nálada! Když se vdovec po Ivetě Bartošové (†48) rozhodl uspořádat zesnulé manželce pohřeb, nikdo ze slavných se ho nechtěl zúčastnit na protest proti němu. Místo toho zpěváci a zpěvačky kolegyni připomenou pět měsíců po její smrti. Na Královnách popu se chystá pásmo známých Ivetiných písniček, které na její počest zazpívají.

Čtrnáctého října se na koncertě, jehož se zúčastní například Lenka Filipová, Monika Absolonová, Václav Noid Bárta nebo Alena Antalová, dočká Iveta velké pocty. Na závěr večera její kolegové budou zpívat její nejznámější songy. Jejich seznam je však zatím tajný. „Ten blok připravujeme spolu s Michalem Davidem (63). Nikdo ze zatím zveřejněných umělců se na tom podílet nebude,“ upřesnil Super.cz producent Janis Sidovský.

Přesto se zatím bezejmenné tváře, které zpěvem složí Bartošové poklonu, dočkaly už první urážky. Josef Rychtář (65) se nechal slyšet, že se na jeho manželce chtějí jen zviditelňovat. Asi ho doteď štve, že na jím organizovaný pohřeb nikdo z nich nedorazil. Ani to, že zatímco na svolení se pořadatelé zeptali maminky Ivety, jeho coby chotě však úplně vynechali, moc dobře nenese.

Reklama

Další články

Načítám