Hlavní obsah
Článek

Španělská královská rodina se stejně jako každý rok odebrala na Mallorku, kde tráví část prázdnin v letním sídle Marivent Palace. Při této příležitosti se královna Letizia s manželem, králem Filipem, a jejich dvěma dcerami Leonor a Sofíou nechali zvěčnit před schody do královského letního sídla.

Jen málokdo by přitom odhadl, že princezny od sebe dělí téměř dva roky. Nejenže jsou si velmi podobné, ale mají i téměř totožné vlasy a výšku. Tento dojem byl navíc ještě umocněn jejich oblečením. Obě totiž měly stejné šaty, lišila se jen barva. Zatímco Leonor v zelené variaci se narodila v říjnu 2005, Sofía v růžové až v dubnu 2007. Věkový rozdíl je na nich znát jen minimálně.

Malé princezny následně zapózovaly ještě v jiném oblečení a do sportovnějšího se převlékli i jejich rodiče. Princezna Letizia přitom ve Španělsku platí, podobně jako vévodkyně z Cambridge Catherine v Anglii, za módní ikonu a stejně jako Kate podporuje domácí návrháře a oděvní značky. Letizia se obléká například u španělského designéra Felipeho Varela nebo v u nás dobře známém Mangu či v Zaře.

Reklama

Další články

Načítám