Hlavní obsah
Článek

Poprvé se o Helen Wood začalo mluvit v roce 2010, když se provalila její milostná aférka s útočníkem Manchesteru United a anglického národního týmu Waynem Rooneym (28) těsně před začátkem mistrovství světa ve fotbale, které se konalo v Jihoafrické republice. Sousto to bylo pro média o to pikantnější, že jeho manželka Coleen (28) byla tou dobou s Rooneym poprvé těhotná. Koncem minulého týdne tato bývalá prostitutka zvítězila v poslední řadě britské verze reality show Big Brother.

O aféře, na které si ‚postavila‘ kariéru, však nyní nechce mluvit a říká, že ji vyprávění o extempore s ženatým fotbalistou nudí. Na dotaz deníku Daily Star, zda nemá v plánu napsat o zážitcích s Rooneym a dalšími vlivnými klienty knihu, odvětila: „Už mě to strašně nudí. Jsou věci, které udržím v tajnosti. Všechno, co jsem kdysi dělala s jistými lidmi, zůstane v mé hlavě. Nechci na nikom prát špinavé prádlo.“

Deník Mirror si pro změnu netaktně rýpnul do fotbalistovy manželky a ptal se jí, jak si užila tuto řadu Big Brothera: „Nedívala jsem se. Nezajímalo mě to. Sledovala jsem jen sérii s celebritami. Opravdu nemám ponětí o té normální,“ přesvědčovala redaktora žena, která s fotbalistou chodí od svých šestnácti let a vychovávají spolu dva syny - pětiletého Kaie a ročního Klaye.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám