Hlavní obsah
Článek

Od uvedení písničkového retro muzikálu Rebelové do kin uběhlo již třináct let. Filip Renč se tehdy se svým třetím filmem totálně strefil do diváckého vkusu mladého publika a dokonale zabrnkal na strunu nostalgie všem pamětníkům. Na hvězdném nebi se objevilo hned několik nových hvězd. Co dělají dnes?

Po Zuzaně Norisové, která si ve filmu zahrála maturantku Terezu, začali okamžitě vzdychat snad všichni chlapi. A nový sexsymbol byl na světě. Milostné ódy na půvabnou blondýnu pěl svého času neúspěšně i David Kraus. Po úspěchu Rebelů Zuzana přesídlila do Čech a s rolemi v televizi i muzikálech se roztrhl pytel. Po třicítce se však Zuzana rozhodla usadit. Dnes je spokojenou maminkou rok a půl staré dcery Julie, kterou vychovává s hercem Ondrejem Kovaľem, žije v Bratislavě a herecké nabídky si pečlivě vybírá. Nejnověji ji můžete vidět ve Svěrákově pohádce Tři bratři.

Vyučený automechanik Jan Révai miloval tanec tak, že se protančil až do legendární skupiny UNO. Role zběhlého vojáka Šimona v Rebelech nastartovala jeho hereckou kariéru, které se drží dodnes. Na divadle hraje v muzikálech i činoherních představeních. V televizi si poslední velkou roli zahrál v seriálu Gympl. První manželství skončilo po třech letech rozvodem. Se současnou manželkou, herečkou Zuzanou Šulajovou, má syny Šimona a Matěje

Vedlejší roli svérázné Bugyny si v Rebelech zahrála tehdejší Renčova přítelkyně Betka Stanková. I ona se stejně jako Zuzana Norisová velmi rychle etablovala v Čechách a své umělecké aktivity rozdělila mezi Bratislavu a Prahu. Nejvýraznější hereckou roli dostala v oblíbeném retro seriálu Vyprávěj. Je maminkou dvouleté dcery Alžběty. S otcem dítěte, ochotnickým hercem Janem Seidelem, momentálně nežije.

Herec Jaromír Nosek na sebe upozornil v Rebelech, ale ještě několik let byly jeho údělem menší role. Všichni si ovšem pamatují jeho postavu v Účastnících zájezdu a jeho roli Tondy Sovy v seriálu Vyprávěj. Před třemi lety si sympatický čahoun po třech měsících vztahu vzal za manželku svou přítelkyni Ivanku.

Reklama

Další články

Načítám