Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) je vnímána jako módní ikona a vizionářka. Ona se o sobě ale nebojí říct, že je v některých věcech velmi konzervativní. Co se týká třeba výběru dovolenkových destinací, tak vybírá vždy vyzkoušená a osobně osvědčená místa.

Na dámské jízdy vždy popová diva vyjíždí na Mallorcu a s partnerem Patrikem Rytmusem Vrbovským (47) už podruhé navštívila jižní Španělsko. Loni si Dara a Rytmus užívali v Marbelle, letos bylo jejich cílem nedaleké městečko Tarifa. Milenci navštívili toto romantické městečko tvořené křivolakými uličkami už loni během své návštěvy Andalusie, a tak bylo dlouho rozhodnuto, že se sem znovu vydají na delší dobu. Dvojice si užívala dobrého jídla, sluníčka a pláží, které jsou díky svým větrným podmínkám oblíbené pro vyznavače vodních sportů.

S několika momentkami se Dara podělila se svými fanoušky prostřednictvím sociální sytě Instagram. Nebyl by to Rytmus, kdyby na některé z fotek nedělal opičky. Ze snímků je víc než patrné, že si to dvojice na nejjižnějším cípu Evropy skvěle užila.

Reklama

Další články

Načítám