Hlavní obsah
Článek

Ze show Na stojáka vzešlo více zajímavých postav než jen blbá blondýna Iva Pazderková. Diváky zaujala i dvojice mladých mužů, kteří se vyprofilovali díky umění vytvářet nejrůznější zvuky jen za pomoci vlastního těla, Nasty a En.dru. A právě Nastyho alias Petra Cerhu jsme nedávno potkali.

Nejhezčí český představitel beatboxu se momentálně živí hlavně moderováním. "Moderuji hlavně v rádiu, ale jezdíme i na různá vystoupení po Česku. Ale pomalu se rýsuje, že by se snad Na stojáka v nějaké podobě mohlo vrátit i na televizní obrazovky. Nechci to zakřiknout," raději nesvěřoval podrobnosti Petr.

My se s ním setkali jako se svérázným moderátorem eventového odpoledne, kde figuroval jako průvodce po šesti světových metropolích, jež zastupovaly různě zaměřené pražské restaurace, mezi nimiž po metropoli projížděl speciální autobus.

"Cestuji rád, takže mě bavilo nastudovat si podrobnosti o Rio de Janeiru, Londýně, Šanghaji nebo New Yorku. Ale co se týče mne, chystám se v zimě na Seychely, na ostrov La Dique, kde se chceme s přítelkyní hlavně potápět," prozradil Nasty.

Reklama

Další články

Načítám