Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Leila Abdulnourová je vítězkou soutěže Miss Tattoo a nyní si vyzkoušela i roli modelky na módní přehlídce. A předvedla svá tetování a také piercingy, kterých má několik.

"Už tetování ani nepočítám na motivy, ale na plochy. Mám potetovanou půlku zad, ruku, půlku druhé ruky, stehno, hrudník, krk, na obličeji mám malé tetování. Piercingů mám šest, bylo jich i víc," řekla Super.cz Leila. Za tetování dala už šedesát tisíc korun.

"Už to je závislost. Budu určitě pokračovat. Dokud bude místo, tak se budu nechávat tetovat dál. Obličej zatím ale už neplánuji," dodala Miss Tattoo.

A jak k závislosti došlo? "První tetování bylo sluníčko na zádech, hrozně se mi to líbilo na jedné slečně a pak už to šlo dál a dál," dodala Leila, která je momentálně nezadaná. "Přítele nemám. Tetování nemám u chlapa jako podmínku, ale nevím, jestli bych se normálnímu chlapovi líbila já," dodala se smíchem.

Reklama

Další články

Načítám