Hlavní obsah
Článek

Už dlouho Josefu Rychtářovi (65) jeho podivný poskok Petr Veselý ležel v žaludku. Muž, který dřív usiloval o jeho svobodu, aby se s ním pak skamarádil a nakonec tento podle svých slov psychiatrický případ snad denně novinářům posílal smyšlené historky ze života vdovce po Ivetě Bartošové, aby si zajistil nějakou tu slávu, to ale tentokrát přehnal. „Naprosto se od něj distancuji,“ rozčílil se Rychtář a dal podivnému kamarádíčkovi sbohem.

Dožraly ho hned dvě věci: zaprvé plky o tom, že se schválně předávkoval léky, což má být stejná hloupost jako to, že před nedávnem dostal infarkt. A definitivní tečku za přátelstvím udělal Veselý ve chvíli, kdy si dovolil očernit mrtvou zpěvačku. Řekl totiž, že spáchala sebevraždu kvůli špatnému svědomí: prý ublížila řadě lidí.

„Petr Veselý mě svými výmysly poškozuje. Každý, kdo navíc poškozuje mou ženu Ivetku, u mě skončil. Naprosto se od něj distancuji,“ řekl Rychtář Super.cz s tím, že jestli bude Veselý znovu tvrdit, jací jsou kamarádi, jde o sprostou lež. Do domu ho prý už nikdy nepustí.

„Ten, kdo špiní Ivetu tím, že si o ní vymýšlí věci, aniž by ji znal, kdo si vymýšlí pohádky o mně, s tím si nemohu rozumět. To není kamarád ani přítel,“ pochopil konečně vdovec, že varování od okolí, aby si dal před Veselým pozor, nebyla planá.

Ten si z toho ale hlavu nedělá. „Přejde ho to. Umí být naštvaný, ale umí i odpustit. Iveta mě prosila, abych se o něj postaral, a já to udělám, i kdyby on nechtěl. A s tím špatným svědomím jsem to myslel tak, že si vyčítala, že pila a brala léky. Ty chyby ji trápily na duši,“ napsal nám Veselý. A moc si tím osvětlením fakt nepomohl, spíš naopak…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám