Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a zpěvačka Demi Lovato natočila krátké videjko, ve kterém si nerušeně plave v bazénu, načež ji cosi začne stahovat do rohu zorného pole kamery. Ačkoli nám jaksi ušel smysl záznamu, Demi jím dala jasně najevo, že už je se svými zaoblenými křivkami zcela v pohodě a dávné problémy s bulimií jsou zažehnány.

Na dětskou hvězdu televizního kanálu Disney byste momentálně mohli narazit v New Yorku, kde se ubytovala v hotelu Greenwich. Oslaví v americkém velkoměstě i své blížící se dvaadvacáté narozeniny?

Bývalá porotkyně soutěže X Factor a interpretka takových hitů jako Heart Attack či Skyscraper bývala před lety až nezdravě štíhlá, později se však provalilo, že si k tomu pomáhala nebezpečným způsobem. S bulimií se nakonec musela jít i léčit stejně jako s problémy se sebepoškozováním. Dnes je z ní konečně sebevědomá žena, která se už nebojí ani bikin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám