Hlavní obsah
Článek

Taťána Kuchařová (36) bude ozdobou zahájení filmového festivalu v Karlových Varech. Její nadace Krása pomoci bude letos partnerem festivalu. Krásná Miss World neponechala nic náhodě a už má zabalený i šatník a šperky, které si sebou poveze.

Taťána se zdrží v Karlových Varech do pondělí. Vedle zahájení ji čeká především v neděli charitativní koncert Gorana Bregoviče v letním kině, jehož výtěžek půjde na ne její nadaci. "Goran přijede na moje osobní pozvání a jsem za to velice vděčná," prozradila Super.cz Kuchařová.

Šaty si Táňa oblékne z dílny své dvorní návrhářky Ivany Mentlové. Poveze si tři luxusní modely. Pro strach ale bude mít modelka uděláno kvůli šperkům. Táňa si ve středu byla výbírat nádherné diamantové šperky. Vybrala patnáct kousků, jejiž cena je přesně 3 milióny 825 tisíc korun. Modelka je bude mít po celý pobyt v trezoru. Během večera ji bude hlídat ochranka a samozřejmě také její přítel Lan Carlson, který s kráskou přiletěl ve středu do Prahy.

"Léto bychom si chtěli užít. Čeká nás dovolená s přáteli, pravděpodobně v Americe," řekla Super.cz Kuchařová, která za poslední měsíc nafotila dvě velké kampaně - pro známou světovou značku v Dánsku a také pro český kosmetický gigant.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám