Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je půvabná a stále neví, jestli se věnovat spíš modelingu, nebo mlácení kolegyň v ringu. Krásná Lucie Sedláčková, slečna, která na jaře zvítězila v kempu pro modelky Dominiky Mesarošové (38), se nyní se svou šéfovou nafotila. A protože je poněkud tmavší a má skoro indiánské rysy, není divu, že z ní fotograf udělal takovou českou Nšo-či. Mrkněte na snímky!

„Lucka vyhrála čtvrtý ročník projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Už když zvítězila, zaujala nás tím, jak exoticky vypadá. Je to takový tmavší typ dívky, proto jsme ji s týmem při focení profesionálního booku, který byl součástí výhry, stylizovali jako indiánku. A soudě podle fotek to byl výborný nápad. Povedlo se nám to,“ chválí se Dominika Mesarošová.

„Lucie fotky ještě neviděla, nechávám to jako překvapení, spatří je až ve vašem článku. Od výhry v mém projektu na sobě moc zapracovala, hodně zhubla. Nejsem si úplně jistá, jestli se chce věnovat přímo jen modelingu, protože ji baví i box, teď je i někde na soustředění. A já dívky nikdy nikam netlačím. Dám jim příležitost a je na nich, jestli příležitost chytnou za pačesy a využijí ji. Koncem srpna máme přehlídku a tam se uvidím se všemi dosavadními výherkyněmi. A v říjnu letíme na pátý ročník do Turecka,“ uzavřela Lucčina šéfová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám