Hlavní obsah
Článek

Už za týden bude legendárnímu bubeníkovi Beatles Ringo Starrovi jednasedmdesát. Vypadá ovšem mnohem mladší. Na pražském koncertě předvedl neskutečnou show s pány ze staré gardy rocku pod názvem All Starr Band. Ringo po období, kdy byl odulý kvůli braní drog a přílišnému pití, vypadá opět skvěle. Je štíhlý a pohyblivý jako zamlada.

V Praze se Ringo zdrží až do soboty, odmítl ale veškeré nabídky pořádající agentury, jak by se mohl zabavit. "Nechtěl se s nikým setkat, mohl jet také na zahájení karlovarského filmového festivalu. Ale odmítl," řekla Super.cz Květa Havelková z pořádající agentury JVC Group.

Co se týče nároků na občerstvení v koncertní hale, vyžádal si odšťavňovač, ovoce a zeleninu v bio kvalitě a zejména čerstvý zázvor. "Volali nám z Maďarska, ať je hlavně neloupaný a v celku. Oni ho loupali a krájeli na kostičky a byla hrozná scéna," dodala Havelková.

Na koncert v Kongresovém centru se přišli podívat mj. Jan Hrušínský s manželkou Miluší Šplechtovou a dcerami, Josef Klíma s kamarádkou, Dalibor Janda s dcerou a řada muzikantů střední a starší generace, kterou zasáhla éra Beatles. Předání obrazu Františka Ringa Čecha se neuskutečnilo. "Bylo to celé podivné. Stejný chtěl už věnovat Deep Puprle, poslal jen náhled mailem a nakonec je stejně v Řecku," krčila rameny Havelková.

Reklama

Další články

Načítám