Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) je velkým milovníkem zvířat. Domácnost ostatně sdílí nejen s manželkou a dcerami, ale i s rybičkami, želvami a pejskem.

Když si ale zpěvák chtěl v dabingovém studiu Zdeňka Mahdala přečíst roli faráře, kterého měl namluvit pro ve světě populární animovaný film Pošťák Pat, který bude mít premiéru v českých kinech 11. září, zdejší ochránce, vlčák Nero, mu to příliš nedovolil. A tak mistr házel kus dřeva a Nero aportoval, seč mu síly stačily.

„Je to šikula. Rybičky, želvy ani můj pes tohle nezvládnou, tak jsem se mu chvíli věnoval a bavili jsme se oba,“ vysvětlil Gott svou náklonnost k psíkovi. Po chvíli ale přátelství se čtyřnožcem ukončil a odebral se do studia. Jeho role sice není největší, ale jak prozradil, nevadilo mu to, protože v životě se má zkusit leccos. Jak potvrdil režisér, Gottův debut jako dabéra byl velice úspěšný a bezproblémový. A koho by si zpěvák, na rozdíl od animovaného faráře, případně v budoucnu chtěl namluvit? „No, asi Jacka Nicholsona nebo Woodyho Allena. Tyhle dva pány mám rád a možná by se se svým naturelem ke mně hodili, ale k tomu nedojde. Tuhle práci nechám už napříště jiným,“ prozradil mnohonásobný zlatý slavík.

Film Pošťák Nero je o pěvecké soutěži a jde v ní, jak jinak, o prachy. Karel Gott coby farář je členem poroty spolu s Darou Rolins, předsedou je Michal David (63). I pro známého hitmakera byl dabing novinkou a i on si, stejně jako Mistr, nejprve pohrál s Nerem a pak se pustil do práce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám