Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) si letos odpustila exotiku v zahraničních destinacích a i z pracovních důvodů si užívá tuzemské luhy a háje. Před pár dny se vrátila z několikadenního pobytu v Jeseníkách, kam si vyrazila zlepšit svou chronickou nespavost.

„Jezdím sem pravidelně. Od posledního rozchodu mám problémy se spánkem. Nemůžu usnout a pak se zase pořád probouzím. Když naspím pět hodin, je to hodně,“ přiznává moderátorka, která si v lázních v Jeseníku dopřála hned několik procedur.

„Na prokrvení organismu je určitě skvělá studená voda i další vynálezy pana Priessnitze. Jinak zde pravidelně podstupuju i takzvaný elektrospánek v takovém speciálním zařízení. Pomůže i pohyb na čerstvém vzduchu,“ říká Gábina, které se na horách spalo výborně.

„Nedá se to srovnat. Na druhé straně jsem možná jediná ve Snídani s Novou, komu vstávání fakt nedělá problém. Když vysílám, už od deseti jsem v posteli a přemlouvám sama sebe ke spánku. Usnu většinou kolem půlnoci a ve čtyři už vstávám,“ uzavírá Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám