Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Průšová (40) byla hvězdou módní přehlídky kožichů návrháře Luďka Slanaře  a z publika ji sledoval a nadšeně jí tleskal také její exmanžel, 'král vrakovišť' Vladimír Konvalinka. Kateřinu to z míry rozhodně nevyvedlo.

"Exmanžel tady byl, ale dopředu jsem to netušila. Není to ale žádné drama. Nejsme manželé čtyři roky, už se dokážeme pozdravit, normálně bavit. Nemáme problém. On má kožichy rád, tak se přišel podívat," řekla Super.cz bývalá královna krásy, jejíž srdce už dva roky bije pro jiného. S přítelem Michalem trávili krásné léto a chystají se na další dovolenou.

"S přítelem jsme byli v Rakousku na kolech, najeli jsme asi 150 kilometrů, teď jsme se vrátili z Itálie, končili jsme Římem. Za chvíli jedeme zase na kola," prozradila Kateřina. V romantickém Římě prý ale žádná žádost o ruku neproběhla a svatba v plánu není.

"Není to ani na pořadu dne. Všechno se uvidí časem. Jednu svatbu už mám za sebou, proč se hnát do druhé," dodala Průšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám