Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už od mala to měla v sobě... Anglická kráska, kterou si hýčkají hlavně značky spodního prádla a pánské časopisy, jelikož je zárukou vysokého odbytu, už jako holčička uměla nasadit kukuč a postavit se před objektiv. Poznáte, kdo vyrostl z drobné dívenky s ofinou?

„Čtyři týdny do vydání mé autobiografie!! Tady je jedna vzpomínková. Že by první modelingová fotka?“ okomentovala svůj dětský snímek Kelly Brook (44).

Není pochyb, že v knize se kromě pikantností z jejího milostného života dočkáme i několika mouder, ke kterým Kelly za svou letitou kariéru modelky a sexsymbolu dospěla. Obdivovatelé se ale budou moci těšit i na spousty materiálu pro potěchu jejich zraků. Kelly totiž patří mezi dámy, které každoročně nafotí lehce eroticky laděný kalendář, a zároveň má za sebou plno focení pro pánské časopisy jako Playboy, Maxim, GQ, FHM či Loaded. V minulosti rovněž působila v deníku Daily Star jako polonahá dívka ze strany tři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám