Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Krásná herečka Alice Bendová (50), kterou proslavil seriál Velmi křehké vztahy nebo drsná erotická scéna ve filmu Kajínek, zažívá hořké zklamání. Po letech záletů manžela Václava Bendy (36) totiž došlo k hluboké rodinné krizi a podle přátel páru je na místě už jen rozvod.

"Faktem je, že Alici došla trpělivost s Vaškovými častými úlety a také s tím, že větší část chodu rodiny, včetně finančního zabezpečení, byla na jejích bedrech," citoval deník Aha! zdroj z okolí Bendové. "Teď o tom mluvit nechci, nezlobte se, je to citlivé," řekla pak deníku sama Alice.

"Většinu času od doby, co odešel, je zavřená doma s děti, nikam nechodí a brečí. Na druhou stranu si vyčítá, že to nerozsekla už dřív a dělala blbou a hluchou," prozradil dále zdroj. Podle něj se bývalý hokejista před nedávnem odstěhoval ze společného domu v Hodkovičkách a starost o čtyřletého syna Vašíka a teprve roční Aličku tak zůstala na bedrech zničené Bendové.

Právě před narozením druhého dítěte se prý mezi manželi objevily první rozpory, které nyní vyústily do stavu, jehož pravděpodobně jediným řešením je nyní rozvod dvojice, která navenek působila velmi harmonicky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám