Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před měsícem vyřazený článek nejnovější řady britské verze reality show Big Brother je víc než jen neřízená střela. Jednatřicetiletá Biancca Lake ve středu večer vyrazila s přáteli do víru velkoměsta, kde totálně přebrala v nočním klubu Funky Buddha v centru Londýna. Ani čerstvý vzduch ji bohužel nepřivedl k rozumu a ona začala před fotografy dělat takové věci, že by za ni bylo každé normální ženě stydno.

Lake si prakticky na počkání stahovala šaty a ukazovala nahá prsa nebo zadnici v tangách, což v jejím případě není až tak překvapivé, když se živí jako striptérka v jednom pánském klubu v Marbelle. Že bude před partičkou přátel a skupinou fotografů močit na chodník a ještě se tomu s kamarádkou smát na celé kolo, to už chce mít úroveň skutečně na nule. Její blond kámoška na tom nebude o moc lépe, plazila se tam po všem, co jí přišlo do cesty, a nakonec se o kousek dál válela po pomočeném chodníku.

Ale vraťme se k exotické Biancce z Essexu, jejímž idolem je Katie Price. Do domu Big Brothera šla prý s cílem najít si lásku. Za sebou má vztah, který trval šest a půl roku, než zjistila, že ji přítel podvádí a drsně se mu mstila. Zajímavé je její přiznání, že spala s více než 200 muži. To je snad všechny stihla do svých čtyřiadvaceti?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám