Hlavní obsah
Článek

Bývalou rosničku Romanu Jákl Vítovou ve společnosti moc často nevídáme. Proto nás překvapilo, když jsme ji, místo jejího manžela Petra Jákla, potkali na premiéře filmového hitu Postradatelní 3. "Pravda je, že měl přijít manžel, ale v jeho případě platí rčení sportem k trvalé invaliditě a jako bývalý vrcholový sportovec, dělal judo, má často nějaké potíže. Tentokrát se mu zasekla záda," prozradila nám.

Ani ona sama ale není zdravotně v pořádku. "Už dlouho mám únavový syndrom a takové věci okolo. Takže pokud jde o adrenalin, stačí mi moje dvě hodně živé holčičky. I ostatní maminky bývají unavené, ale já to mám o to horší," vysvětlila Romana, proč ji vlastně nikde nepotkáváme a že ji dostatečně zaměstnává péče o rodinu.

Zajímalo nás, zda by s manželem nechtěli ještě kluka, ale to rázně odmítla. "Kluka jsem nechtěla ani já a ani manžel, s holkami jsme spokojení, i když jsme o třetím dítěti přemýšleli, byli bychom radši, aby to byla zase holčička. Ale v nejbližší době to neplánujeme," krčila rameny. "Ostatně kluka jsem si vlastně užila, mého mladšího bratra, který tady taky je," smála se.

A jak se sama o sebe stará, aby se cítila co nejlépe? "Asi to nebude znít moc zajímavě, jezdím třeba na duchovní semináře. Hůř se o tom mluví. Obdivuji Tomáše Kluse (37), který dokáže krásně zpracovat texty. To by byla určitě spřízněná duše, kdybych ho osobně poznala," překvapila nás Romana.

Reklama

Další články

Načítám