Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Olivia Newton-John je i v 65 letech atraktivní dámou, ale od Pomády už přece jenom uběhla pěkná řádka let. Filmová hvězda se však srovnání s dalekou minulostí nebojí.

Představitelka Sandy, která v legendárním muzikálu prožila románek s Dannym v podání Johna Travolty, se ze všech sil brání stárnutí a vyhledává pomoc plastických chirurgů. Její tvář tak úspěšně popírá skutečný věk, ale oblast krku prozrazuje, že už nejde o žádnou mladici.

Olivia Newton-John v Las Vegas pokřtila voskovou figurínu, která ji zachycuje v období největší slávy. Zdejší muzeum je bohatší o exponát zpodobňující filmovou hvězdu tak, jak vypadala v roce 1978. Slavná herečka, která je od roku 2008 provdaná za producenta Amazona Johna Easterlinga, se tak mohla přesvědčit, jak se za 36 let proměnila.

Pomáda její hvězdnou kariéru odstartovala v době, kdy jí bylo 29. Díky mladistvému vzhledu si však i v dospělosti mohla zahrát studentku. Svou popularitu následně zúročila v muzikálu Xanadu a v roce 1983 se před kamerou opět sešla s Travoltou ve filmu Dva podobní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám