Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak už i zpěvačka Ilona Csáková (53) podlehla fenoménu selfies. Zatímco ještě nedávno toho na sociální síti moc nezveřejňovala, tentokrát se pochlubila momentkou z návštěvy dětského tábora v Beskydech. Na selfie se zvěčnila společně s velkou kamarádkou Ivanou Gottovou (48)! Oběma dámám to velmi slušelo.

"Zdravím vás spolu s Ivanou Gottovou z Beskyd, z dětského tábora H+H, tábora, který žije. Už poněkolikáté zde vystupuji a tento tábor jsem si s rodinkou velmi oblíbila. A jsem moc ráda, že jsme se tady mohli sejít právě s Ivankou a jejími holčičkami. A zítra vyrážíme na výlet, tak se těšte na další selfie,“ napsala fanouškům zpěvačka, jež se s Gottovou v posledních letech nevídala tak často, jak by si sama přála.

Stejně jako ona totiž většinu času věnovala dětem, a protože s rodinkou žije nedaleko Brna, nebyly vzájemné návštěvy kvůli vzdálenosti na pořadu dne.

Která z obou slavných kámošek je vám sympatičtější?
Ivana Gottová
24,9 %
Ilona Csáková
75,1 %
Celkem hlasovalo 4731 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám