Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítěze druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar Vlastu Horvátha moc často nevídáme, na večírky nechodí, v muzikálech přestal vystupovat. A tak jsme na něj byli docela zvědaví, když jsme byli pozváni na křest jeho třetího řadového alba To máme znát nazvaného podle jeho singlu, který jsme také ještě neslyšeli.

A hned v předsálí jsme se potkali s jednou z jeho největších fanynek, vnadnou herečkou Miluší Bittnerovou. "Fandím mu už od soutěže, kdy jsem mu posílala hlasy. Nikdy neodmítne vystoupit na charitativní akci nadace Pepina, kterou máme s kamarádkou Vlaďkou, i když už dva roky jsme ji nedělaly. A také jsem s ním dělala velký rozhovor v rádiu, kde jsme řešili i romskou otázku," vysvětlila Super.cz Miluška, která v sále tančila na Vlastovy písničky jako o život.

A co je u Vlasty kromě desky nového? "Narodila se mi druhá dcera, jsem rád, že jsme se nakonec rozhodli s manželkou Markétou pro druhé dítě. Já jsem ze čtyř a jako jedináček bych vyrůstat nechtěl. Pořád bydlím ve Vranově, nic moc se nezměnilo. Jen jsem začal učit na konzervatoři a snažím se pomáhat začínajícím zpěvákům," prozradil.

A proč přestal vystupovat v muzikálech, když jako malíř Rafael Santi v Moně Lise nebyl vůbec špatný? "Zjistil jsem, že tenhle svět mi nevyhovuje, nejsem pro něj stvořený. Raději zpívám svoje věci. A také vystupuji v rockové opeře," krčil rameny Vlasta, jemuž novou desku pokřtili Xindl X a Viktor Dyk.

Reklama

Další články

Načítám