Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) vážně zanedbává své vlastní zdraví. Její bývalý manažer Jarek Šimek (50) dokonce prozradil, jak je Ivetin zdravotní stav vážný. Přestože již v minulosti o zpěvaččině zdraví promluvil její už také bývalý manažer Richard Dušák, teprve teď Šimek odhalil všechny detaily. A je to opravdu síla. Ivetě prý krvácejí játra!

„To, že je Iveta na smrt nemocná, vím už půl roku. Absolvoval jsem s ní řadu vyšetření, komunikoval s jejími lékaři a vím, že se chvílemi pohybovala na hranici života a smrti,“ svěřil se slovenskému týdeníku Plus 7 dní.

Šimek dokonce prozradil, proč o Ivetině stavu tak dlouho mlčel. Šlo mu prý jen o její dobro. „Záměrně jsem o tom nikdy nemluvil, aby jí to nekazilo kariéru a pořadatelé se nebáli si ji objednat na vystoupení. Chtěl jsem, aby se psychicky dala dohromady,“ svěřil se Shimi, podle kterého Bartošové ubližuje každá vypitá sklenička alkoholu.

„Iveta nesmí pít a každá sklenička, kterou si dá, ji zabíjí. Selhávají jí životně důležité orgány, především ledviny a játra. Má i krvácení do jater, což je velmi vážné,“ dodává Šimek, podle kterého se u Ivety už nedá mluvit o pití. Prý je to slabé slovo. Přitom si ale nemyslí, že by to byl konec její kariéry.

„Já osobně vlastně ani nevím, zda je to teď ten konečný konec či ne. Myslím si však, že dokud o Ivetu bude takový obecný zájem, jaký je, nebude to tak markantně pociťovat, protože slavná bude díky tomu pořád. I když už to třeba nebude na poli pěvecké divy. Je neuvěřitelné, že i přes to všechno se na Ivetu stále obracejí lidé, kteří jí fandí a chtějí pomoci. Ona je prostě fenomén jménem Iveta Bartošová,“ ukončil Šimek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám