Hlavní obsah
Článek

S radostí vám představujeme nový modelingový objev z Floridy Charlotte McKinney. Nejenže vypadá jako učiněný anděl a je jí sladkých dvacet, ale pánům při pohledu na její tělo musí vyschnout v hrdle.

Právě pro podobu s ikonou ze Sports Illustrated a převážně ňadra číslo čtyři (podotýkáme, že tyto tvary jsou po všech stránkách přírodní) dostala Charlotte přezdívku ‚nová Kate Upton‘. A my jsme navíc přesvědčeni, že McKinney se může pyšnit výrazně útlejším pasem a pevnějším bříškem. Právě to je totiž u Kate nejproblémovější partie, což bylo patrné i na její nedávné dovolené.

McKinney v rozhovoru pro časopis Esquire práskla, že ze střední odešla v sedmnácti, protože byla šikanovaná ze strany žárlivých spolužaček. Charlotte tak nakonec své přednosti neprodala na chodbách školy a neskončila pouze jako roztleskávačka, ale boduje na stránkách magazínů.

„Mám tvary a velká prsa. Nejsem dobrá pro vysokou módu. Nechodím přehlídky. Na Fashion Weeku mě neuvidíte,“říká kráska, která už stihla fotit i s Terrym Richardsonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám