Hlavní obsah
Článek

Když vyslovíte její jméno, tak vám nejspíš nedojde, že tato modelka je v současnosti úspěšnější než všechny ty české krásky, které denně plní titulky bulvárních deníků. Jana Knauerová žije a pracuje v New Yorku a za oceánem si plní svůj americký sen.

Češi budou mít šanci Knauerovou spatřit na vlastní oči. Kráska s chlapeckým vzhledem se totiž stala tváří třetího ročníku Mercedes-Benz Prague Fashion Weekendu, Jana tak převzala štafetu po Simoně Krainové a Vieře Schottertové, které se této úlohy zhostily v minulých ročnících.

Knauerová už v Los Angeles nafotila oficiální vizuál letošního ročníku. Při té příležitosti vznikl ve „městě andělů“ se světoznámým německo-českým duem René&Radka také editorial pro nový lifestylový magazín Blue Paper.

„Focení bylo skvělé, velmi jsem si to užila. Navíc jsem po delší době měla zase možnost fotit s Reném a Radkou. Focení s nimi mě vždy baví. Byla to též jedinečná příležitost, jak aspoň na dva dny opustit vymrzlý New York a ohřát se v L. A.,” svěřila se topmodelka Jana Knauerová a současně naznačila, na jakých přehlídkách ji nejspíš uvidíme přímo v roli modelky.

Topmodelka je jednou z mála modelek, kterou prestižní celosvětový server models.com zařadil do svého žebříčku padesáti nejlepších modelek světa. Tato Češka, známá především v zahraničí, se objevila v nespočtu mutací časopisů Vogue či Elle i v titulech jako Dazed&Confused nebo Wonderland. Její tvář se objevila na kampaních značek jako například Versace, Cacharel, TopShop nebo Uniqlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám