Hlavní obsah
Článek

Sport k jejímu životu vždycky patřil. V minulosti se Eva Čerešňáková věnovala lehké atletice, běhala delší tratě i hrála závodně házenou. Když se přesunula z Moravy do Prahy, tak rekreačně běhala, jezdila na bruslích a hrála míčové hry. Teď se k tomu všemu přidal tanec u tyče.

Jak se Česká Vicemiss 2007 dostala k tomuto nezvyklému druhu pohybu, který byl dříve doménou amerických striptýzových tanečnic? „Před dvěma lety jsem popíjela víno se svojí výbornou kamarádkou a ona přišla s nápadem, že nás obě přihlásí na pole fitness. Já jsem ani nevěděla, co to je, ale když mi ukázala pár fotek, v dobré náladě jsem jí to odsouhlasila. Dřív, než jsem stihla vzít své slovo zpět, tak nás přihlásila na kurz," říká Eva a jedním dechem dodává: „Brala jsem to jako zábavu, ale brzy jsem zjistila, že je to nesmírně náročné, musí se hodně posilovat, pravidelně trénovat a až taková sranda to není. Ale své slovo jsem dodržela a poctivě s ní na kurz chodila."

Pravidelné posilování s vahou vlastního těla začalo nést ovoce. „Průběžně jsem zhubla několik kilo a pozorovala, že tvrdý trénink přináší výsledky nejen ve zvládání póz a triků, ale i ve tvarování postavy na všech partiích, což je opravdu úžasné," zmiňuje Eva, že asi jediným negativem jsou modřiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám