Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně Leoše Mareše (47), modelka Hana Svobodová (35) dorazila na luxusní párty módní televize v pořádně odvážném modelu. Oblečená byla v absolutně průhledných krajkových černých šatech. Ty byly pořádně vzácným kouskem. Stejné šaty před Svobodovou oblékla zpěvačka Madonna.

Hanka v nich vypadala zatraceně sexy. V poslední době pohubla a vynikla tak její krásná a neuvěřitelně štíhlá postava. "Tyto šaty si může obléci opravdu málokterá žena. Je v nich vidět každý nedostatek. Hanka má teď neskutečné tělo. Neznám nikoho jiného, kdo by je takhle vynesl," řekl Super.cz stylista Filip Vaněk.

Luxusní šaty z dílny světově proslulého módního domu Dolce Gabbana vyjdou na třista tisíc korun. Svobodovou nestály ani korunu. "Šaty byly Haně speciálně dovezeny z Itálie. Majitelé značky si extra prověřovali, co je Hanka zač. Studovali její mediální obraz. Nepůjčují šaty jen tak někomu. Za dva dny se budou opět posílat zpět. Před Hanou je měla na akci například Madonna," prozradil Super.cz módní stylista hvězdného páru Vaněk.

Nádherné šaty doplnila Hana kabelkou stejné značky za 13 tisíc korun a luxusními botami Christian Louboutin za 70 tisíc korun. Obojí již patří do jejího šatníku. "Ty botičky jsem prostě musela mít. Jsou nádherné. Ale musím říct, že opravdu platí rčení, že pro krásu se musí trpět," prozradila Super.cz Svobodová. Boty mají neuvěřitelný osmnácticentimetrový podpatek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám