Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Yvetta Blanarovičová (60) má vskutku kuriózní plány. Společně s Daliborem Jandou, Marcelou Březinovou, Jarkem Šimkem nebo Monikou Absolonovou oslaví šestého srpna Vánoce na hradě Houska. V době, kdy panují vedra přesahující často i pětatřicet stupňů ve stínu, se Yvetta obklopená vánočními stromky chystá zpívat koledy. "Nevidím na tom nic nenormálního. Kolikrát točím vánoční cédéčko nebo pohádky v létě," řekla nám Blanarovičová na tiskovce k akci, na které nechyběla vánoční výzdoba ani pořádný hic.

V zimní zahradě TOP hotelu ze všech lil pot, přesto ale všichni zpěváci ovlivnění dokonalou vánoční atmosférou svorně tvrdili, jak se na Vánoce na hradě Houska těší. Yvetta ale při akci nedávala pozor. Neustála vyrušovala s organizátorem již třináctého ročníku akce Martinem Francem. Oba je musel umravňovat moderátor Slávek Boura. "Blanarovičová, France! Rozsadím vás!" zuřil naoko.

Autor slavné písničky Hurikán Dalibor Janda na Housce raději vsadí na duet se svou krásnou dcerou Jiřinou. "Kdybych zpíval song Hurikán, ještě bych ho přivolal. Festival už v minulých ročnících ohrozily různé pohromy a já to letos nechci mít na triku," smál se. Na akci vystoupí i soupeřky z Česko Slovensko má Talent Chi Chi Tornado a Naděžda Krupská. Obě travesti umělkyně slibují vtipné vánočně laděné vystoupení.

Reklama

Další články

Načítám