Hlavní obsah
Článek

Léto bez jakýchkoli pracovních povinností si nejspíš naordinovala herečka ze série kasovních trháků známá svou vypracovanou postavou, prořízlou pusou, sklonem k alkoholu, ale i lásce k oběma pohlavím.

Pokud jste hádali Michelle Rodriguez, máte bod. Tato už šestatřicetiletá brunetka s exotickými rysy, které dostala do vínku od maminky z Dominikánské republiky a tatínka původem z Portorika, během posledních šesti týdnů neměla snad žádné povinnosti.

V jednom kuse ji díky všudypřítomným fotografům vídáme na dovolených, převážně pak s přáteli na luxusních jachtách plujících nedaleko pobřeží italských ostrovů. Není proto překvapením, že jí letní měsíce a Evropa přinesly i novou lásku. Po modelce Caře Delevingne zkouší štěstí s hereckým kolegou Zacem Efronem. Na Sardinii se s ním dala dohromady začátkem července. Uvidíme, zda má tento prázdninový románek šanci přežít léto...

Půvabná Letty Ortiz ze série Rychle a zběsile však na sociální síti sdílela aktuální snímek, jak se koupe kdesi v Irsku. Konkrétní místo možná z obav o soukromí neuvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám