Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská hvězda Meryl Streep (74) na filmovém plátně ještě rozhodně neřekla poslední slovo, ale už vymetá cestičku své dceři Grace Gummer (28). Společně se objevily na premiéře filmu Dárce, kde se slavná herečka pochlubila svou mladší kopií.

Meryl Streep je i ve svém věku stále atraktivní dámou a Grace potvrdila, že po ní podědila nejen herecký talent, ale také půvab, který jí otevřel dveře do Hollywoodu. Herečka přišla s dcerou podpořit svůj nejnovější film Dárce o zdánlivě idylickém světě, jehož obyvatelé jsou zbaveni vzpomínek na skutečnou realitu. Ve vysokorozpočtovém sci-fi snímku, který je v kariéře Meryl Streep raritou, se objeví i Jeff Bridges, Katie Holmes (45) a zpěvačka Taylor Swift.

Osmadvacetiletá Grace Gummer jde ve stopách své slavné matky stejně jako její starší sestra Mamie (31) a bratr Henry (34). Prostřední ze tří dcer Meryl Streep získala první herecké zkušenosti v seriálech American Horror Story či Nultá hodina. Letos se dočká premiéry western The Homesman, v němž si Grace zahrála společně se svou třemi Oscary oceněnou matkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám