Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Celebrity jako například Jennifer Lopez a Cameron Diaz musí svoji postavu udržovat neustále, aby vypadaly před kamerami dokonale. Ale jak to dělají? Mají několik ověřených tipů, jedním z nich je zelená káva. Tato neuvěřitelná ingredience je v Hollywoodu proslulá. Pomocí Green Coffee se hvězdám daří vypadat pořád tak skvěle. Green Coffee navíc pomáhá ke zdravější a krásnější pleti, proto je tolik oblíbený.

Chutným nápojem ke skvělé postavě, jednodušší to už ani nemůže být!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi koktejl? My vám ho nabízíme navíc se skvělými účinky pro zhubnutí. Pro ty, co neradi polykají tablety na hubnutí, je produkt Green Coffee plus v podobě koktejlu ideální volbou. Stačí si dát jednou denně osvěžující nápoj s příchutí vanilky a pozorovat, jak jdou kila dolů. Vyzkoušejte výrobek ověřený našimi zákazníky. Stačí pro sebe udělat tak málo a budete se cítit skvěle. Běžná cena Green Coffee shaku je 699 Kč, nyní koupíte za akčních 379 Kč.

Pečující arganový olej pro krásnou pokožku i vlasy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V létě nesmíme zapomínat na péči o naše vlasy a pokožku, které trpí slunečním zářením, chlorovanou nebo také mořskou vodou. Pokožka je podrážděná, snáze se vysuší apod. Máme pro vás účinný přírodní arganový olej, který je lisovaný za studena a tím si uchová maximum účinných živin. Pokožka po něm bude hydratovaná a chráněná před vnějšími vlivy, vlasy zničené chlorovanou či mořskou vodou a sluncem budou opět lesklé a příjemné na dotek. Vyzkoušejte tento přírodní olej bez jakékoliv chemie a výsledkem vám budou krásné vlasy a pokožka. Nyní akce 1+1 ZDARMA za 399 Kč, běžná cena 699 Kč.

Zabiják cukru proti jedné z nejrozšířenějších civilizačních nemocí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednou z nejnebezpečnějších civilizačních nemocí je cukrovka. Zákaznice Věra s Diabetes 1 má po aplikaci DIABETESINU stabilnější hladinu cukru v krvi a může snížit dávky podávaného inzulinu. Přípravek DIABETESIN obsahuje extrakt z rostliny, které se anglicky říká bitter melon a je známa tím, že dokáže pozitivně ovlivnit průběh této nemoci. V místě jejího původu se jí říká "zabiják cukru". Přispívá k normální funkci metabolismu, dokáže posílit imunitní systém a také snížit míru únavy a vyčerpání. Navíc chrání buňky před oxidativním stresem a vy tak budete schopni této nemoci čelit s mnohem větší silou a radostněji. Nyní můžete koupit přípravek DIABETESIN za akčních 299 Kč, dříve za 699 Kč.

Proti stárnutí a rakovině pomůže to nejlepší z vína

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V přírodě se nachází ve slupkách vinné révy, která se proti škůdcům brání tak, že zpomalí stárnutí buněk a dozrát může ve chvíli, kdy se jich zbaví. Právě tato jedinečná vlastnost je využívána v medicíně, protože ovlivňuje činnost genů, majících za následek stárnutí, a také je to silný antioxidant, který snižuje riziko onemocnění srdce. Podle nejnovějších výzkumů také oslabuje rakovinové buňky a hodí se jako podpora s bojem proti této nemoci. Tento elixír dlouhověkosti koupíte za 369 Kč, běžná cena 678 Kč.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Katy Perry a Jennifer Lopez. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Běžná cena 599 Kč, nyní koupíte za akčních 299 Kč.

Další články

Načítám