Hlavní obsah
Článek

Zpráva o sebevraždě Robina Williamse (†63) šokovala nejen jeho rodinu, ale také milióny fanoušků, kteří si oblíbili jeho filmy, prostřednictvím nichž slavný herec šířil do světa dobrou náladu.

Diváci Williamse vnímali jako zdroj optimismu a netušili, že herce ve skutečnosti sužují deprese, s nimiž už nedokázal dále bojovat. Oblíbený komik je díky své bohaté filmografii spojován s několika místy, na nichž se po jeho smrti začaly objevovat květiny, svíčky a vzkazy potvrzující jeho obrovskou popularitu.

Kromě hvězdy na hollywoodském chodníku slávy, již má Robin Williams v Los Angeles už od roku 1990, fanoušci uctili hercovu památku i tam, kde předváděl své herecké umění. Květinami je zahrnuta lavička v Bostonu, na níž se Williams objevil společně s Mattem Damonem ve filmu Dobrý Will Hunting, i dům v San Francisku, kde se natáčela komedie Mrs. Doubtfire - Táta v sukni.

Coloradské město Boulder se stalo pietním místem díky seriálu Mork a Mindy, v němž zesnulý herec ztvárnil jednu ze svých prvních rolí. V jeho úvodních titulcích se objevil zdejší dům, u něhož fanoušci vzpomínají stejně jako u Williamsovy rezidence v kalifornském Tiburonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám