Hlavní obsah
Článek

Dolph Lundgren, který se dokázal proboxovat mezi hollywoodskou akční elitu, je jedním z mnoha hereckých es nejnovějšího dílu Postradatelných nazvaného Expendables: Postradatelní 3, a tak si nemohl nechat ujít pondělní premiéru v kalifornském TCL Chinese Theatre, kam se nechal doprovázet svými dcerami.

Šestapadesátiletý bezmála dvoumetrový vazoun, kterého si dodnes všichni vybavíme jako Ivana Draga, ruského protivníka Sylvestera Stalloneho ve čtvrtém díle Rockyho, se vedle osmnáctileté Idy a dvanáctileté Grety doslova pýřil. A rozhodně měl proč! Obě plavovlásky zdědily půvab po mamince Anette Qviberg a po tatínkovi nejspíš výšku... Se svým malým rodinným harémem přitom zavítal na promítání i hlavní představitel snímku Sylvester Stallone.

Obě dcery se narodily a vyrůstaly převážně ve Stockholmu, aby byly uchráněny od hektického života v Hollywoodu, kde má však herec rovněž nemovitost. V roce 2009 se do ní vloupali tři maskovaní lupiči a začali ohrožovat dokonce i jeho ženu, když si všimli rodinné fotografie na stěně. Okamžitě poznali, že pánem domu bude Lundgren, a urychleně se zdekovali. V roce 2011 se však manželé rozvedli a Lundgren se přestěhoval se svou přítelkyní Jenny Sanderson natrvalo do Los Angeles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám