Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natali Ruden je díky své profesi módní návrhářky velmi zaměstnaná osoba, a čas je pro ni tedy velmi drahý. Zároveň se ale jako žena nechce zanedbávat a dbá na svou dobrou fyzičku. Z toho důvodu se dala designérka na revoluční cvičení ve speciální kombinéze podporující efekt cvičení, což zabere pouhých dvacet minut.

Ke cvičení návrhářku přivedla jedna z jejích klientek a kamarádka v jedné osobě, sopranistka Státní opery Alena Miro. „Když jsme pro ni šili společenské šaty, tak jsem si všimla, že se zlepšila její postava. Ona mi to doporučila, já si to vyzkoušela sama a potvrdila si, že to funguje,“ říká Ruden. Nebála se Natali, jestli není nebezpečné, když do sebe nechá pouštět elektrické impulsy? „Zajímala jsem se o to a byla jsem ubezpečena, že to není vůbec nebezpečné,“ říká.

Ptali jsme se Natali, na kolik let se cítí. „Změřili mě speciální váhou, která mě označila na dvacet devět let. Nevím, jestli to nebyla lichotka, ale cítím se o deset let mladší, než jsem,“ směje se Natali Ruden.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám