Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Linda Finková je často kritizována stylisty a módními policisty za své neuvěřitelné módní kreace. Inspiraci přišla čerpat na módní přehlídku kožichů návrháře Luďka Slanaře. "Doma žádný kožich nemám, ale zvířátka ráda jím," řekla Super.cz Finková.

"Chodím v tílkách a žabkách, a vůbec mi to nevadí. Nepotřebuju se inspirovat, jsem v podstatě módní guru," dodala se smíchem Linda, která v módě opravdu už roky tápe.

Léto si zpěvačka užívala s přítelem Milanem a dětmi na dovolené v Itálii. "Bylo nás tam osm, mé děti, partnerovy i bráchovy, a bylo to super," vzpomíná. Sama prý s plozením dětí už skončila. Další neplánuje.

"Rození dětí je to jediné, kvůli čemu tady jsme. Nikdy mě nějak nezajímala kariéra. Kdybych zůstala s manželem, asi bych dala třetí, ale teď už to mám, myslím, uzavřené. Někdy mě napadne, že by bylo fajn mít dítě i se současným partnerem. Už jsme ale docela dost starý, asi už si dám pokoj," dodala Linda, která o dítě bohužel přišla v době manželství s Richardem Genzerem.

"Už jsem bojovala po dvou dětech o další, Matýska jsem měla ve čtyřiceti. Nevyšlo to. Teď už mi děti rostou, už chci trošku klid," uzavřela Finková, která na bolestnou událost nevzpomíná ráda. Protože se z plodové vody zjistilo, že dítě by nebylo v pořádku a byla už v pokročilém stadiu těhotenství, musela odrodit mrtvé miminko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám