Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kostková (47) má za sebou hodně zajímavé focení. A to díky tomu, že bude spolu s Daliborem Gondíkem (54) moderovat novou zábavnou show na Primě Ženy proti mužům. "Tentokrát nemohu divákům slíbit elegantní róby jako ve StarDance, ale je to opravdu čirá zábava," svěřila Tereza.

"Protože jde o formát podle zahraniční předlohy, zábavné budou nejen kostýmy, ale nafotili jsme i hodně vtipné snímky, kde je z nás obou napůl žena a napůl muž. Já na nich mám Daliborovy nohy, on zase moje vnady," smála se.

A proč vzala moderování právě takové show? "Tak já se věnuji moderování už jednadvacet let, je to moje plnohodnotná práce, moderováním se stejně jako herectvím živím. Moderovala jsem spoustu akcí nejen na Primě i na jiných televizích, jednorázové pořady i živá vysílání. A tady se mi líbil formát, zpracování i tým. A bylo to moje první moderování s Daliborem Gondíkem. Vůbec jsem nelitovala. Bylo to intenzivní, zajímavé a neskonale zábavné, tak snad to stejně uvidí i diváci," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám