Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle nevymyslíte. Jednu sedmnáctiletou slečnu s sebou vzal její strýc truhlář na jednu ze zakázek. Opravoval dřez na chalupě u Jana a Zdeňka Svěrákových (88) a ona se dala s majiteli do řeči. "Svěřila jsem, že by mě hrozně zajímalo, jak se natáčí film," vyprávěla Super.cz sympatická zrzka Kateřina Kosová, která tehdy studovala na gymnáziu.

"Nejdřív jsem točila studentský film s Janovým synem Filipem a pak si na mne vzpomněli, když na konkurzu hledali Růženku do pohádky Tři bratři. Prvním kolem jsem neprošla, pak mi ale zavolali, ať si hlavně nestříhám vlasy. Přišla jsem ještě jednou a Růženku jsem dostala," svěřila. A jako bonus ji čekal i polibek, jímž spící princeznu probouzí vesnický hoch Jan v podání Tomáše Kluse (37).

"Nevím, jestli se budu herectví věnovat dál. Mě baví hodně věcí, teď třeba přírodní medicína. A taky jezdím hodně do Skotska," krčila rameny Katka, za kterou ale v pohádce musela při zpěvu zaskočit Alžběta Bartová. "Sice jsem se osm let učila zpívat, ale můj hlas se nehodil k tomu Tomášovu," vysvětlila Kateřina, kterou kupodivu idol dívčích srdcí výrazně neoslovil a je spokojená se svým partnerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám