Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tolik se děsila své první zkušenosti s těhotenstvím a následným hubnutím, až to podruhé vzala úplně za opačný konec. Jessica Simpson (43) se při radostném očekávání dnes již třináctiměsíčního syna jménem Ace Knut od počátku držela zkrátka a sledovala, kolik čeho zkonzumuje, aby se neopakovala historie po porodu první dcery Maxwell.

Zpěvačka a příležitostná herečka si tehdy prošla peklem, když ji paparazzi naháněli cestou do posilovny a zpátky. Jessica nakonec přiznala, že během inkriminovaných devíti měsíců stačila přibrat 32 kilogramů a že potřebuje profesionální vedení trenéra. Nakonec se přidala do hubnoucích programů Weight Watchers.

Poté, co se dala opět do formy, přišlo druhé těhotenství, ke kterému už však Simpson přistupovala úplně jinak. Nakonec si na cvičení možná vypěstovala závislost, jelikož momentálně má nejvysportovanější postavu za celou dobu své kariéry. A nohy už má možná svalnatější než její manžel Eric Johnson, bývalý hráč amerického fotbalu.

Reklama

Další články

Načítám