Hlavní obsah
Článek

Zatímco fanoušci i herečtí kolegové vzpomínají na neopakovatelný smysl pro humor, nevídanou lidskost i procítění, se kterým se dokázal předčasně zesnulý Robin Williams (†63) vžít do svých filmových postav, největší zármutek pochopitelně prožívají jeho nejbližší. Williams byl skvělým tátou tří dětí.

Prvorozeného syna Zacharyho Pyma Williamse mu v roce 1983 porodila jeho první manželka Valerie Velardi. O šest let později se mu narodila dcera Zelda Rae, kterou počal se svou druhou ženou Marshou Garces. V listopadu 1991 se jim narodil ještě další potomek, syn Cody Alan. Ani s jednou z matek jeho dětí však vztah nevydržel a hercovou třetí manželkou se roku 2011 stala grafička Susan Schneider.

„Dnes ráno jsem přišla o manžela a nejlepšího přítele, zatímco svět ztratil jednoho z nejoblíbenějších umělců a úžasnou lidskou bytost. Jsem naprosto zničená,“ uvedla Schneider.

Poslední příspěvek na hercově Twitteru však patřil právě jeho jediné dceři, které 31. července přál k narozeninám. „Vše nejlepší k narozeninám slečně Zeldě Rae Williams! Čtvrtstoletí máš dnes za sebou, ale pořád jsi moje,“ napsal. Rovněž Zelda se s ním platonicky rozloučila i prostřednictvím sociální sítě a úryvku z novely Antoina De Saint Exuperyho Malý princ.

„Ty - ty jediný budeš mít hvězdy, které nikdo jiný nemá... Na jedné z těch hvězd budu žít. Na jedné z nich se budu smát. A tak to bude, jako by se smály všechny hvězdy, když se podíváš v noci na oblohu. Ty - jen ty budeš mít hvězdy, které se umějí smát.“ Pod tento dojemný úryvek Zelda už jen připsala: „Miluji tě. Chybíš mi. Budu se snažit dívat se nahoru.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám