Hlavní obsah
Článek

Je to jedno z velkých tajemství šoubyznysu. Když hvězdy předvádějí své dokonalé postavy, častokrát patří někomu úplně jinému. Své o tom ví krásná Rachel Carr (32), která v mnohých videoklipech zaskakovala za slavné celebrity.

Půvabná blondýnka se narodila v Londýně. Tam je známá jako moderátorka a zpěvačka, v USA zase jako modelka, manažerka a wrestlerka. Téměř v každé práci používá jiné příjmení.

Rachel propůjčila tělo Britney Spears (42), Kylie Minouge (55) a Christině Aguileře (43). Jako dublérka Britney byla vybrána pro reklamu na Pepsi. "Britney byla strašně milá. Když jsem k ní přišla, řekla mi, že jsem roztomilá,“ vzpomíná Rachel. "Když tančila, sledovala jsem ji jako ostříž, abych ji co nejlépe napodobila. Po dokončení klipu mi poslala boty, které se mi strašně líbily.“

Nejraději má ale Kylie. “Máme skoro stejnou postavu. Než odjela na turné, vyzkoušela jsem všechny její kostýmy. Když nahrávala ve studiu, já byla na pódiu a kontrolovala všechno včetně umístění mikrofónů a velikosti židlí," říká Carr.

Krásná Rachel se také objevila v několika pánských časopisech. V roce 2000 dokonce nahrála hit Fallin a jako členka kapely Boom! absolvovala turné se skupinou Westlife.

Reklama

Další články

Načítám